• 1-3 dagars leverans
  • Fri frakt från 699:-
Nyligen inkommit
Populära hijab
Populära turban
Populära accessoarer
På rea just nu

VARFÖR SHOPPA PÅ TULIP FASHION?

Köp hijab online på Tulip Fashion!

Vi har ett stort sortiment av slöjor, hijab, turban och andra kläder.

Söker du efter en ny Hijab eller andra kläder för speciella tillfällen? Då är du varmt välkommen till oss på Tulipfashion! 


Vi erbjuder ett stort sortiment av hijab, slöja, turban och andra kläder för kvinnor. Vi vill att alla kvinnor ska känna sig trendiga och bekväma när de använder våra olika produkter. Köp en slöja som passar din stil! 


Vi har 6 stycken olika hijabmärken för dig som gillar variation. Alla våra hijab ligger på ett bra och rimligt pris som samtidigt är väldigt klassiska och stilfulla. Välj bland många olika sorters färger och mönster, det finns alltid någon i din smak. Till exempel vår Chiffon hijab är väldigt lätt att använda och har ett luftigt tyg som är tillräckligt mångsidigt för både casual, professionellt och formellt utseende. Använd gärna en underslöja och nålar, då materialet ger en väldigt smidig känsla. Väldigt enkelt att använda och lättskött! 


Vi har turban både med eller utan sjal till ett mycket bra pris. Långärmade tröjor med hög hals, klassiska kjolar i färgerna vit, svart eller vit och svart, passar mycket bra till vardags eller mindre fester. Vi har även ett stort sortiment av barnaccessoarer för håret till exempel fina diadems i en rad olika färger, blommiga rosetter samt stilfulla turbans i färgerna midnattsblå, rosa fuschsia, brun kakao och svart. Allt detta till ett mycket bra pris! 


Vi kompromissar aldrig med kvalitet. Hos oss kan du handla hijab och turban eller andra kläder tryggt och säkert genom att betala med Klarna. Vi har öppet köp i 14 dagar. Leveranstid på 1-3 dagar. Fri frakt vid köp över 699 kronor, annars endast 69 kronor. Varmt välkomna att kontakta oss vid eventuella frågor om våra produkter, vi försöker hjälpa till med det allra mesta och finns alltid till hands för att du ska bli nöjd med ditt köp!